کابینت آشپزخانه
کابینت کلاسیک | کابینت مدرن | کابینت ممبران | کابینت های گلاس | کابینت لاکچری
طراحی آشپزخانه به خصوص کابینت ها از مهم ترین جنبه های دکوراسیون داخلی است. کابینت ها دارای جنس، رنگ و انواع مختلفی می باشند و مهم ترین نقش را در آشپز خانه ایفا میکنند و اغلب بیشترین هزینه از آشپز خانه را شامل میشوند. تصور آشپز خانه بدون کابینت ممکن نیست زیرا از آنها در جهت نگه داری از وسایل و ظروف آشپزخانه خانه استفاده میشود. یکی از پرطرفدارترین کابینت ها در خانه های شما کابینت ام دی اف است. این مطلب قصد دارد شما را با یکی از مناسب ترین جنس و نوع کابینت از نظر مزیت، رنگ و طرح آشنا کند.
کابینت مهم ترین جز در دکوراسیون آشپز خانه
کابینت (Cabinet) این کلمه ریشه فرانسوی دارد. قفسه هایی هستند که برای نگهداری مواد غذایی و لوازم آشپزخانه، در مکانی به نام آشپزخانه نصب میشوند. کابینت ها در عین حال با پر کردن فضای بین یخچال، سینک، گاز و ... با دادن جلوه ای زیبا و خاص به آشپز خانه آن را مرتب میکند و به وسایل و مواد آشپزی سر و سامان میدهند.
هدف از طراحی کابینت ها
میتوان گفت که هدف از طراحی و ساخت کابینتها، استفاده درست و بهینه از فضا و سازمان دهی وسایل در محیط آشپزخانه بوده است. آشپزخانه های منزل خود را بدون کابینت تصور کنید، با این فرض با یک آشپزخانه نا مرتب رو به رو میشوید که وسایل در جای مناسب خود نیستند و یک آشفتگی در این فضا وجود دارد که جالب به نظر نمیرسد.
چرا کابینت ها مهم ترین جز در فضای آشپز خانه هستند؟
همه ی ما بیشتر وقت خود را در آشپزخانه برای تهیه غذا و کارهای مرتبط به آن سپری میکنیم. از جمله عناصری که در دکوراسیون آشپزخانه اهمیت بسیار بالایی دارد، کابینت های آن است. کابینت ها از مهم ترین و اساسی ترین جنبه های داخلی منزل شما محسوب میشوند. پرکاربردترین قسمت هر خانه آشپزخانه و نبض آشپزخانه کابینت آن است. بنابراین داشتن دکوراسیونی زیبا و چشم گیر قطعا در روحیه و خسته نشدن کد بانوها در امور آشپز خانه تاثیر بسزایی دارد.
در انتخاب این جز مهم چه نکاتی را مد نظر داشته باشیم؟
ممکن است برخی از ما فقط به ظاهر، زیبایی کار و یا قیمت محصول دقت کنیم. اما در نظر گرفتن این معیار ها به تنهایی کافی نیست. امروزه کابینت های زیادی از جمله ام دی اف، ملامینه و... وجود دارد. اما کیفیت کابینت از تمام معیارهای گفته شده مهم تر بوده و باید از معیارهای اول انتخاب باشد. روز به روز تنوع کارها بالا رفته و مصالح و روش های تولید کابینت ها در حال تغییر است و انتخاب کابینتی که در کنار ظاهر و قیمت مناسب، از کیفیت عالی و بی نظیری برخوردار باشد، میتواند در چیدمان دکوراسیون آشپز خانه شما نقش خود را به صورت خاصی ایفا کند.
دو نکته ای دیگری که در انتخاب باید به آنها توجه داشت فضای آشپز خانه و میزان نور گیری است. سعی کنید کابینت های شما با دیگر وسایل آشپز خانه از نظر رنگ و... همخوانی داشته و ست باشند. از طرفی رنگی را انتخاب کنید که آشپز خانه شما را دلنشین تر کرده و آن را کوچک نشان ندهد.
اگر شما وارد یک فضای جدید شوید به محض ورود به نشیمن اولین جایی که به چشم شما میآید آشپزخانه بوده که با کابینت هابی که مخصوص آن طراحی شده توجه شما را به سمت خودش جلب میکند. پس،انتخاب مهم ترین جز آشپزخانه یعنی کابینت مناسب با آشپزخانه شما بسیار حائز اهمیت بوده که متناسب با سلیقه افراد متفاوت است و در انتخاب این جز مهم عواملی از جمله؛ طراحی (مدرن و کلاسیک)، رنگ، نور پردازی، جنس و کیفیت کار و حتی مکانیزم باز و بسته شدن آنها و... از عواملی هستند که باید به آنها توجه شود.
همانطور که قبلاً اشاره کردیم جذاب ترین بخش هر خانه آشپزخانه است و کابینت ها از جمله ضروری ترین عناصر در دکوراسیون آشپز خانه هستند، که از آنها برای جدا سازی آشپزخانه از دیگر قسمت های خانه استفاده میشود. خود شما هم مطلع هستید که در گذشته کابینت ها از چوب یا فلز ساخته میشدند. اما هم اکنون با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن متریال های گوناگون، کابینت های آشپزخانه در جنس، رنگ و شکل های متنوع و خاص تری تولید می شوند. متریال های متنوعی در ساخت کابینت ها استفاده میشود که دارای قیمت های متفاوتی هستند. کابینت ها بر اساس متریالی که برای ساخته شدن در آنها به کار برده میشود، تقسیم بندی و اسم گذاری میشوند. این مطلب معرف خوبی برای انواع کابینت و اطلاعاتی در مورد آنها برای شماست.
کابینت ام دی اف (MDF)
کابینت ملامینه
کابینت های گلاس (High Gloss)
کابینت ممبران
کابینت پی وی سی (pvc)
کابینت روکش چوب
کابینت های چوبی یا تمام چوب
کابینت های فلزی
کابینت ام دی اف (MDF):
این نوع کابینت در اکثر خانه های ایرانی دیده میشود و به دلیل تنوع در طرح و رنگ در میان افراد خواهان زیادی دارد. ورق های ام دی اف تقریبا شبیه ورقه های ملامینه هستند. با این تفاوت که دارای روکشی از ملامینه بوده ولی مغز این ورقه ها از متریالی به جنس ام دی اف ساخته شده است که نسبت به نئوپان فشردگی بیشتری دارد. یک مزیت ورق های ام دی اف این است که به علت فشردگی مغز آنها، مقاومتشان در برابر رطوبت نسبت ب ملامینه ها بیشتر است. از برتری های دیگر این نوع کابینت علاوه بر مقاوم بودنش در برابر رطوبت این است که MDFها در برابر حرارت بسیار مقاوم و عایقی عالی برای صدا هستند.
کابینت ملامینه:
ورق ملامینه چیست؟ به ورقی گفته میشود که دارای روکش نازکی از ملامینه و مغز آن نئوپان است. این روکش نازک از جنس ملامینه ضد آب و تا حدی ضد خش بوده و از ارزان ترین انواع کابینت هستند. باید گفت که ملامینه ها نسبت به رطوبت حساس می باشند، پس هرچه کمتر در معرض آب قرار بگیرند، دوام و کارایی آنها قطعا بیشتر خواهد بود.
کابینت های گلاس(High Gloss):
کابینت های گلاس دارای ظاهری زیبا، شیک و براق هستند و در مقایسه با ام دی اف ها قیمت بالاتری دارند. علت آن این است که روکش آنها قوی تر و زخیم تر بوده، به رطوبت حساسیت کمتری دارند و در برابر پوسیدگی مقاوم هستند. ساخت این کابینت ها به گونه ای است که در چهار چوب آنها از ام دی اف سفید استفاده می شود و درب ها و دیگر بخش های آن از جنس ورقه های های گلاس است.
کابینت ممبران:
ممبران یا همان وکیوم . این کابینت یکی از سخت ترین مراحل ساخت را نسبت به متریال های دیگر دارد. چهارچوب این کابینت ها همانند کابینت های گلاس معمولاً از ام دی اف سفید ساخته می شود، اما بخش های دیگر این نوع از کابینت چگونه تولید و ساخته میشود؟
برای تولید بخش های دیگر ام دی اف خام را توسط دستگاهی به نام CNC حکاکی می کنند و در ادامه یک روکش که از جنس pvc است، روی ام دی اف خام با استفاده از مکش و خلأ چسبانده می شود. استفاده از ورقه های ممبران باعث ایجاد طرح های بسیار زیبا و کلاسیک میشود. قابل ذکر است که قیمت ورقه های وکیوم نیست به متریال های قبلی بیشتر است.
کابینت پی وی سی (pvc):
پی وی سی چیست؟ یک نوع پلاستیک فشرده که ضخامت ورقه های آن ۵/۱ الی ۲ سانتی متر است. ورقه های پی وی سی در دو نوع مات و های گلاس ساخته می شوند و عموماً سفید رنگ هستند. این کابینت ها ضد خش و به ضربه مقاوم هستند و از آنجایی که عایق رطوبتی و حرارتی بوده میتوان آنها را در کنار اجاق گاز و مکان هایی که از آب زیاد استفاده میشود، با خیال آسوده نصب کرد. با توجه به نکات گفته شده این کابینت ها دوام و عمر استفاده بسیار بالایی دارند.
کابینت روکش چوب:
همان طور که گفته شد بیشتر کابینت ها از ام دی اف ساخته میشوند. در ساخت این مدل از کابینت هم، برای تولید بخش های قابل رویت از ورق های ام دی اف استفاده می شود. چهار چوب اصلی این کابینت ها معمولا از جنس ام دی اف می باشد. از میان روکش هایی که پر طرفدار هستند و زیبایی چشم گیری دارند، میتوان به روکش بلوط و ملچ اشاره نمود. چرا این کابینت ها نسبت به موارد بالا قیمت بالاتری دارند؟ پس از اتمام ساخت این کابینت ها رنگ پلی استر به آنها زده میشود که قسمت قابل توجهی هزینه صرف این عمل میگردد.
کابینت های چوبی یا تمام چوب:
چوب خالص قطعا ارزش بالایی دارد و دوام آن بیشتر است. کابینت های چوبی از گرانترین انواع کابینت ها هستند. چهارچوب این نوع از کابینت ها می تواند با متریال هایی از جمله ام دی اف و یا چوب ساخته شود. در این مدل از کابینت مانند کابینت های روکش چوب پس از اتمام کار با رنگ پلی استر پوشش داده می شوند،همین این عمل زیبایی آنها را دو چندان می کند.
کابینت چوبی
کابینت چوبی چیست؟ به کابینت هایی گفته میشود که قسمت های مختلف آن به خصوص در هایش از چوب ساخته شده است و به دلیل زیبایی خاصی که دارد، در محیط هایی که به تزیین نیاز بیشتری است، استفاده میشود. بیش از دو قرن است که کابینت چوبی بخشی از دکوراسیون داخلی خانه ها و آشپز خانه ها شده است. با روی کار آمدن کابینت های چوبی فضای آشپز خانه مدرن تر و زیبا تر شد. قطعا مطلع هستید که اولین متریال با داشتن ویژگی های مثبت زیاد، در ساخت کابینت آشپزخانه، چوب طبیعی بوده است. از هنگامی که چیدمان دکوراسیون آشپز خانه به یک فن تخصصی تبدیل شد به کابینت های چوبی توجه خاصی می شود.
کابینت های زیادی طراحی، تولید و وارد بازار می شوند. اما بیشتر کابینت ها یی که توسط ذهن خلاق تولید کنند گان طراحی می شود، کابینت های چوبی هستند که طرح و بافت شیک و زیبایی دارند، فضای فوق العاده ای را برای خانه و آشپزخانه فراهم و حس گرم بودن را به محیط خانه القا می کنند، به همین دلایل نسبت به کابینت های دیگر در انتخاب الویت و برتری دارند. با توجه به توضیحی که راجب کابینت های چوبی گفته شد از چوب درختان تهیه میشوند و بر اساس طرحی که برای آنها مد نظر گرفته می شود، برش داده شده و در پایان کار با رنگ و مواد جانبی دیگری پوشش داده می شوند که این مواد باعث افزایش عمر و دوام کابینت چوبی می شود.
چوب هایی که که برای تولید کابینت های چوبی استفاده می شود
چوب های ساده: دارای رنگ و ساخت یکسانی هستند مانند چوب صنوبر، گلابی و...
چوب های نقش دار: مثالی که برای این نوع از چوب می توان گفت؛ چوب گردو، راش، بلوط و... می باشد. این چوب ها نقش و رگه های متنوعی دارند و نکته جالب راجب این چوب ها این است که با توجه به نوع برشی که داده میشوند، نقش آنها متفاوت است.
انواع کابینت چوبی
کابینت چوبیکلاسیک
کابینت چوبی مدرن
کابینت چوبی سلطنتی
کابینت چوبی کلاسیک: چوب این کابینت ها دارای طرح، نقش و روی آنها منبت کاری می شود. دسته آنها اکثرا نقره ای، طلایی و فلزی است. کابینت های چوبی در گذشته به صورت کلاسیک طراحی می شده اند. در میان کابینت های چوبی کلاسیک، رنگ قهوهای طرفدار بیشتری داشته و در مقایسه با رنگ های دیگر بهتر به چشم می آید. این کابینت ها در مقایسه با کابینت های مدرن قیمت بالاتری دارند و به دلیل منبت کاری که روی آنها انجام می شود، تمییز کردن آنها تا حدودی سخت است. کابینت های چوبی یک حالت رسمی به محیط آشپزخانه می دهند که زییایی آن منحصر به فرد می باشد.
کابینت چوبی مدرن( روکش چوب): جنس این کابینت ها ام دی اف است که روکشی از چوب روی آن کشیده شده است. دسته این کابینت ها فلزی نیست و به شکل امروزی، جکی و لمسی می باشد. قیمت این کابینت ها بستگی به قیمت و نوع ام دی اف دارد. روکش کردن چوب بر روی ام دی اف تا حدودی آسان است، به همین دلیل دارای قیمت مناسبی هستند.
کابینت چوبی سلطنتی: اگر به دنبال یک کابینت مناسب و کلاسیک برای یک دکوراسیون نوستالژیک هستید، این نوع کابینت چوبی می تواند فضای آشپزخانه را لوکس تر کند. کابینت های چوبی سلطنتی به خاطر ویژگی هایی مثل؛ دستگیره های فلزی خاص، برند کابینت، پایه ها و حکاکی که روی بدنه آنها می شود، در مقایسه با سایر کابینت های چوبی قیمت بالاتری دارند.
مزیت کابینت های چوبی
خرید و استفاده از کابینت های چوبی مزیت های زیادی دارد و امروزه در بسیاری از خانه های نو ساز و واحد های مسکونی این کابینت به کار برده می شود. اشاره ای به مزیت کابینت های چوبی: داشتن ظاهری شیک و زیبا و متنوع بودن در طرح و رنگ؛ رنگ طبیعی خود چوب متنوع است. این رنگ بندی ذاتی چوب باعث زیبایی دو چندان کابینت های آشپزخانه می شود. قیمت مناسب و عمر بالای استفاده و صدمه نزدن به محیط زیست دارا بودن به رویه های مقاومی از جنس سنگ، شیشه و سرامیک و...و تولید شدن در سه نوع کلاسیک، مدرن و سلطنتی
علاوه بر کابینت های که از چوب و مصنوعات چوبی ساخته و تولید میشوند، نوع دیگری از کابینت وجود دارد کدر گذشته بیشتر کارایی داشت. در ادامه بیشتر از این نوع کابینت خواهیم گفت.
کابینت فلزی: در دهه های قبلتر از این نوع استفاده میشد و مختص به زمان تولیدش طرفداران خاص خود را داشت. از جمله کابینت های فلزی؛
کابینت آلومینیومی: از مزیت های این کابینت این است که نسبت به ضربه، خط و خش مقاوم است و دچار زنگ زدگی نمیشود. این کابینت ها طرح های زیبایی دارند که ترکیبی از شیشه و فلز هستند و می توانند در زیبایی آشپز خانه تاثیر گذار باشند.
کابینت گالوانیزه: شباهت بسیاری به آلومینیومی دارد با این تفاوت که در صورت خش و خط ممکن است بعد از مدتی دچار زنگ زدگی شود.
کابینت استیل: کابینت استیل یک کابینت ساده ولی بسیار جذاب است. این جذابیت به خاطر رنگ اصیل آنهاست. با اینکه قیمت کابینت های استیل از دیگر کابینت های فلزی بیشتر است و حتی میتواند نسبت به ام دی اف ها گرانتر باشد ولی در مقابل دوام فوق العاده ای دارد و در برابر رطوبت و زنگ زدگی و... بسیار مقاوم هستند. کابینت های استیل و مدرن با زیبایی منحصر به فرد خود هنوز هم طرفداران خود را دارد.
کلمه Medium Density Fiberboard یا MDF یک نوع چوب خام و رایج که در تولید کابینت و مبلمان استفاده میشود و آن را چوب مهندسی میگویند که معنی ورقه های فیبری با تراکم متوسط را میدهد. ام دی اف ها از لایه های باریکی به نام فیبر چوب، زرین و موم ساخته شده اند. ام دی اف ها مقاومت و استحکام بالایی دارند و علت این مقاومت ترکیب شدن لایه های تشکیل دهنده آن در حرارت و فشار بالا است. به همین دلیل فاقد حفره بوده و یکدست تولید میشود.
مزایای کابینت های ام دی اف
قیمت مناسب ام دی اف
ام دی اف ها به علت مقاوم بودن در برابر رطوبت در مقایسه با کابینت های چوبی و های گلاس طرفدار بیشتری دارند و نسبت به کابینت های دیگر قیمت مناسب تری دارند و همین یکی از مهمترین برتری های ام دی اف از دیگر جنس های کابینت است.
تمییز کردن کابینت های ام دی اف راحت تر می باشد
سطح کابینت های ام دی اف از لایه نازک درست شده، زیبایی خاصی دارند و به آسانی تمییز میشوند. کافی است این کار را با استفاده از آب و اسفنج و یک پارچه نرم و مناسب انجام دهید، پس نگهداری آنها سادهتر است.
ظاهری زیبا دارند و دچار تاب یا انحراف نمیشوند
کابینت های چوبی ممکن است بعد از مدتی استفاده و به علت رطوبت دچار تاب یا انحراف شوند در این صورت طبقه ها نامتقارن و درب کابینت درست بسته نمیشود و کابینت ها ظاهری نامناسب و بهم ریخته بخود میگیرند. اما کابینت های ام دی اف به علت مقاومتی که در برابر رطوبت دارند این مشکل را ندارند، بنابراین نیاز به نگرانی نیست و ساختار آنها آسیبی نمیبیند.
متنوع بودن رنگ و طرح های عالی
بیشتر کابینت های ام دی اف طرح چوب و شیک بوده و از نظر رنگ و طرح متنوع هستند و همین امر سبب متناسب بودن MDFها با سلیقه ایرانیان شده است.
امکان نصب ام دی اف ها در جهت دلخواه شما
به دلیل ساختار مناسب ام دی اف ها برش آنها راحت و نصب آنها در جهت های مختلف ممکن است.
روکش کردن آنها با انواع روکش ها
مهم ترین کاربرد آماده سازی ام دی اف ها برای استفاده نهایی امکان روسازی و روکش کردن آنهاست و میتوان آنها را با انواع روکش چوبی، کاغذی، ملامینه و PVC روکش کرد.
از دیگر مزیت های ام دی اف
قابلیت ابزار خوری، ماشین کاری و سنباده زنی، سطوح صاف و متراکم، قابلیت شکل پذیری و لبه های صاف، عدم وجود معایب چوب، پروفیل دانسیته، پایداری ابعاد و مقاومت به فشرده شدن و ...
چرا ام دی اف ها مناسب ترین کابینت برای آشپزخانه شما هستند؟
جنس های مختلفی از کابینت در بازار وجود دارد و همین باعث میشود هر شخص کابینت مورد نظر خود را انتخاب کند. MDF ها از خورده های چوب درست میشوند و به دلایلی از جمله متنوع بودن رنگ و طرح، دوام بسیار بالا، مقاومت در برابر حرارت، عایق صدا و داشتن توانایی در هماهنگی با دکوراسیون آشپز خانه با سلیقه اکثر افراد سازگار هستند.
تنوع رنگ کابینت های ام دی اف
همانطور که گفتیم از ویژگی های مهم ام دی اف ها که به سلیقه ما بر میگردد تنوع رنگ آنهاست و اما رنگ های MDF:
آبنوس: قهوه ای تیره همراه با رگه های قرمز
ونگه: طرح چوب با رنگ قهوهای تیره
راش: رنگ کرمی که طرح چوب دارد
افرا: کرمی متمایل ب لیمویی
سفید یا لارکس: رنگ سفید طرح دار
آنتیک: که به دو صورت روشن و تیره وجود دارد. روشن آن متمایل به رنگ کرمی و تیره ی آن متمایل به قهوه ای روشن است. آنتیک تیره از ونگه روشن تر است.
نکاتی برای انتخاب بهترین رنگ MDF
ابعاد آشپز خانه: میتواند در انتخاب رنگ ام دی اف به شما کمک کند. در آشپز خانه کوچک بهتر است از رنگ روشن برای کابینت استفاده کنید.
میزان نور گیری آشپز خانه: برای استفاده از رنگ تاریک در کابینت های ام دی اف خود بهتر است آشپزخانه شما فضایی پر نور داشته باشد.
آیا میتوان گفت که ام دی اف ها معایبی هم دارند؟
با توجه به دوام بالایی که ام دی اف ها دارند در صورت مراقبت بیشتر از آنها دچار مشکلی نمیشوید. سعی کنید کابینت های شما دچار تو رفتگی یا خراش نشوند. بهتر است این کابینت ها به مرحله تعمیر نرسند پس مراقب باشید که ضربه نخورند و شکافی برندارند. از جمله نکاتی که باید در نگهداری از آنها دقت کرد این است که کابینت های ام دی اف ب گرما و حرارت حساس بوده و باعث ایجاد حباب، برجستگی، رنگ پریدگی و هاله زرد در آنها میشود. از نکات دیگر در مورد ام دی اف این است که به علت تراکم بالا و سنگینی که دارند کار کردن با آنها مقداری مشکل بوده پس بهتر است برای نصب کار را به کاردان بسپارید. موارد گفته شده نمیتواند نقص و یا دلیلی برای استفاده نکردن از ام دی اف باشد زیرا که مزیت های چشم گیری دارند که به آنها اشاره کردیم.
نکات لازم برای تمییز کردن کابینت های MDF
سعی کنید کابینت های شما دچار رطوبت نشود پس در امر تمییز کردن خیلی از آب استفاده نکنید. یک دستمال همراه مواد شوینده مانند شامپو فرش (البته مواد شوینده الکل دار و وایتکس توصیه نمیشود) کافی است. برای اطمینان خاطر خود میتوانید کابینت های خود را ضد آب کنید و از رطوبت پیش گیری کنید.
برای محافظت کابینت ها از رطوبت چه کنیم؟
ام دی اف ها را ضد آب کنید. تعدادی از ام دی اف ها در هنگام ساخت توسط فناوری ضد آب میشوند. این ام دی اف ها طبعا قیمت بالاتری نسبت به MDFهای معمولی دارند.
چرا بهتر است ام دی اف ها ضد آب کنیم؟
همانطور که میدانید آشپز خانه و اکثر وسایل مثل سینک، ماشین لباسشویی و... در معرض آب قرار داشته و با آب سر و کار دارند. کابینت اکثر آشپز خانه ها اکثرا معمولی بوده و در خطر رطوبت هستند. رطوبت ها میتواند باعث تغییراتی در کابینت ها شود. این رطوبت محل مناسبی برای رشد باکتری ها و موجب پوسیدگی ام دی اف میشود به همین علت ضد آب کردن کابینت ها توصیه میشود این امر عمر مفید کابینت ام دی اف شما را افزایش میدهد.
ضد آب کردن کابینت های ام دی اف چه فوایدی دارد؟!
این عمل ام دی اف شما را در برابر رطوبت مقاوم میکند. از ترک خوردگی، پوسیدگی MDF شما پیش گیری میکند. کابینت شما راحتر تمییز میشود. موادی که بکار برده میشود برای این عمل عاری از هرگونه مواد مضر و خطرناک است و زمینه را برای رشد باکتریها و قارچ ها از بین میبرد.
چه روشهایی برای ضد آب کردن ام دی اف وجود دارد؟
استفاده از اسپری ضد آب ام دی اف
در اکثر خانه ها برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل سینک یا کابینت ازچسب آکواریوم استفاده میشود ولی راه درست این نیست و ممکن است بعد از مدتی چسب از بین برود. اسپری ضد آب مایع یا محلولی است که جهت این کار استفاده میشود. برای کارایی بهتر این محلول قبل از استفاده کابینت را تمییز وخشک کنید سپس از اسپری استفاده کنید.
ضد آب کننده ام دی اف
به دو صورت مایع و جامد وجود دارد و و سرعت و کیفیت عمل آن بهتر است . به ام دی اف چسبیده و آن را در برابر رطوبت و قارچ ایمن میکند. از کاربردهای این پودر این است که علاوه بر عایق رطوبت، عایق صدا و حرارت نیز میباشد و نه تنها مانع نفوذ رطوبت میشود بلکه ضد لک هم هست.