کابینت فلزی
کابینت کلاسیک | کابینت مدرن | کابینت ممبران | کابینت های گلاس | کابینت لاکچری
در مطالب قبلی راجب انواع کابینت چوبی و متریال هایی که در آنها به کار برده می شود صحبت کردیم. در این مطلب به نوع دیگری از انواع کابینت به نام کابینت فلزی می پردازیم که بعد از کابینت چوبی، یکی از قدیمی ترین و با صرفه ترین مدل های کابینت آشپزخانه محسوب می شود. در دهه های قبل کابینت فلزی طرفداران به خصوص خود را داشت، اما با ظهور کابینت های ام دی اف و ورود آنها به بازار رفته رفته این کابینت ها قدیمی شدند. اما این دلیل نشد که که کابینت های فلزی از بازار حذف شوند. چرا که با تغییراتی که روی آنها انجام شد و پیشرفتشان از نظر طرح و کیفیت، هم اکنون کابینت های فلزی جدیدی در بازار وجود دارد که در مقایسه با کابینت های قدیمی متفاوت بوده، طرح های زیبایی دارند و فضایی فوق العاده را برای آشپزخانه فراهم می کنند.
اگر دوست دارید مدل کابینت های شما علاوه بر صنعتی، براق و صیقلی بودن، زیبایی خاصی را به آشپز خانتان بدهد که متناسب با سلیقه تان است، کابینت های فلزی می تواند گزینه مناسبی باشد.
انواع کابینت فلزی
کابینت فلزی نیز مانند کابینت چوبی انواع مختلفی دارد و همچنین با توجه به متریال و مواد اولیه ای که در تولید آنها استفاده می شود، کاربرد، رنگ و طرحی که دارند به سه نوع تقسیم می شوند.
کابینت فلزی با ورق سیاه (فولاد خام): این کابینت ها از فولاد خام تهیه می شوند و سبک هستند. ورق های گالوانیزه نسبت به این ورق ها مقاوم تر هستند و قیمت بالاتری دارند.
کابینت فلزی گالوانیزه: ورق های به کار برده شده در این کابینت ها دارای کیفیت بهتر و عمر بالاتری نسبت به ورق های سیاه هستند. تماما فلز هستند. مقاومت آنها نسبت به زنگ زدگی مناسب است. برای رنگ کردن این نوع کابینت فلزی از رنگ های استاتیک و کوره ای که مناسب فلزات هستند، استفاده می شود.
کابینت فلزی استیل: این کابینت ها در برابر رطوبت و آب مقاومت بسیار بالایی دارند و علاوه بر اینکه ظاهری شیک و خاص دارند، نسبت به خوردگی نیز مقاوم هستند.