اولین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی ام دی اف
مقدمه ای بر ام دی اف
ام دی اف یک نوع تخته فیبر با تراکم متوسط می باشد که از آن برای ساخت وسایل مختلف چوبی استفاده می شود. تخته فیبر در واقع ترکیبی از تکه چوب های نرم و سخت به شکل الیاف می باشد که با ترکیب مقداری رزین با یکدیگر مخلوط شده و در گرمای بسیار بالا پرس می شوند تا این فراورده چوبی در سایز های مختلف با چگالی مناسبی بین 650 تا 800 کیلوگرم بر متر مکعب تهیه و تولید شود.
انواع روکش های ام دی اف
امروزه ام دی اف ها دارای روکش های بسیار متنوع با کاربردهای گوناگون می باشند. از انواع روکش های ام دی اف می توان به روکش ملامینه، روکش لترون، روکش پی وی سی و روکش اچ پی ال اشاره نمود که هر کدام از این روکش ها به صورت های مختلفی بر روی ام دی اف قرار می گیرند.
روکش ملامینه ام دی اف
روکش های ملامینه به صورت کاغذ هایی اغشته به چسب تولید می شوند که در زیر دستگاه پرس با حرارت بالا بر روی ام دی اف چسبیده می شوند.
روکش پی وی سی
در ابتدا چسب را بر روی غلطکت های دستگاه میریزند تا چسب بر روی ام دی اف پخش شود سپس روکش بر روی ام دی اف اغشته به چسب قرار می گیرد و در اخر نیز توسط حرارت روکش به طور کامل بر روی ام دی اف چسبانده می شود.
روکش اچ پی ال
در ابتدا ام دی اف مورد نظر در سایزهای دلخواه به صورت دوبل بر روی هم قرار گرفته سپس دستگاه توسط غلطک، چسب را به سطح ان آغشته کرده و بعد روکش اچ پی ال طی فرایند های مختلف مانند پست فرمینگ و رول پرس بر روی ام دی اف قرار می گیرد.
روکش لترون
امروزه بیشتر لترون را در ورق های ام دی اف سه میل استفاده می کنند. در ابتدا ام دی اف سه میل را به چسب اغشته کرده و بعد روکش لترون را بر روی ام دی اف قرار می دهند و در نهایت توسط دستگاه پرس با حرارت بالا روکش لترون بر روی ورق ام دی اف چسبانده می شود.
انواع ورق های ام دی اف
بطور کلی ورق های ام دی اف را می توان به دو نوع ایرانی و خارجی تقسیم بندی کرد. ورق های خارجی که به نام های ورق ام دی اف تایلندی، مالزی، اندونزی، چین، روسیه و یا ترکیه شناخته می شوند دارای تراکم بالاتری نسبت به ورق های داخلی می باشند و در برابر ورق های داخلی رطوبت و جذب اب کمتری داشته که به همین منظور مناسب استفاده در مناطقی با رطوبت بسیار زیاد و یا بسیار کم می باشند.